2024-06-07 108 浏览
见到呢间餐厅新开,透过玻璃见到只有2枱客,以为会唔好食,但谂住试下既心态走左入去,点知入到去转个弯原来仲有2排卡位,同埋已坐左几枱客,卡位好大好靓,坐得好舒服叫左个黑松露杂菌炖饭,带子沙律,鸡翼,一杯70%特浓朱古力同一杯宇治抹茶拿铁,饮左啖朱古力后,发觉有咖啡味,跟住同侍应(唔知系咪老板)讲我唔知系咪我叫错,我想要无咖啡朱古力,一般餐厅既做法系check下单先,若顾客叫错,通常都唔理你,但呢位侍应二话不说,单都唔check就话整过杯俾我,有咖啡个杯朱古力仲要唔收返叫我老公饮多杯,仲不停同我讲唔好意思,而家好少餐厅有咁好既服务态度,加上佢食物唔错,炖饭唔会太硬,沙律唔单只有菜,仲加埋鸡蛋同蕃茄仔,鸡翼都好好味,所以我一定会再去帮衬。

2024-06-07