2024-07-30 803 浏览
上次见到介绍 呢到环境好靓 无敌大海景+中式格调装修 适逢有朋友生日 就提议过黎试一试😁🐣川味手撕农圃鸡-呢个系平时食开的鸡丝粉皮 粉皮好弹牙 手撕鸡好嫩滑 加埋新鲜芫荽 很好的开胃菜❤️🐷卤水猪脚仔-猪脚仔既骨细细粒 啖啖肉 可以好斯文咁食👍🏻卤水味唔浓 反而有少少似醉鸡汁浸猪脚仔😂🐖鹅肝酱片皮乳猪件-鹅肝酱连埋多士+乳猪皮一齐食 本人觉得比较油腻 如果分开食反而几好味😂乳猪皮普通 鹅肝酱好厚身好大片 如果多士可以脆口多少少就好喇😊🐽菠萝咕噜肉-酸甜度做得好好的咕噜肉 外皮松脆 整体唔错~🦞龙虾汤西施炒饭-龙虾汤好鲜甜浓郁 食一啖 龙虾味笼罩住口腔久久不散 超好味❤️泡饭无平时食既脆脆 但系饭既质感好有咬口 唔错 呢个系必点之选💪🏻🍤金果青柠明虾球-外层用咸蛋黄包裹住 食落带青柠的酸味 青柠味令咸蛋黄的油腻感平衡返 好好味 成只虾好肥美好大只 食哂成只饱左😂🫛榄菜素鸡干煸四季豆-豆干炒得好入味 正常发挥的四季豆🐓脆皮酱油烧鸡-脆皮鸡啖啖肉 外层好酥脆 内外都烧得刚刚好 很有质素的烧鸡👍🏻👍🏻如果早少少黎到 可以叹哂日头同夜晚景色 180度无敌海景相当醉人🌃 当晚天色仲要相当清澈 真系很

🐣川味手撕农圃鸡

🐷卤水猪脚仔

🐖鹅肝酱片皮乳猪件

🐽菠萝咕噜肉
-酸甜度做得好好的咕噜肉 外皮松脆 整体唔错~

🦞龙虾汤西施炒饭

🍤金果青柠明虾球

🫛榄菜素鸡干煸四季豆
-豆干炒得好入味 正常发挥的四季豆

🐓脆皮酱油烧鸡

如果早少少黎到 可以叹哂日头同夜晚景色 180度无敌海景相当醉人🌃 当晚天色仲要相当清澈 真系很赞👍🏻食物质素属于一级享受 呢到真系相当适合庆祝生日及纪念日的好地方❤️
  • 龙虾汤西施泡饭
  • 菠萝咕噜肉