2024-05-10
1967 浏览
🐻观塘粮食🐻👅上级板腱肉+厚切牛舌烧肉定食🐮牛三品盛合烧肉定食🥗定食包括一份汤及饮品,免费添加白饭,仲有免费甜品、水果、沙律、伴菜🥩板腱肉肉味几浓,厚切牛舌一啲都唔韧,佢个蒜味盐酱及北海道风奇迹辛香粉有惊喜!烧肉配埋佢既酱料送白饭一流😋我都忍唔住食左两碗白饭,仲要系珍珠米添!午餐有埋甜品水果沙律放题,沙律又可以解腻又有饱肚感,仲有三款沙律酱拣!食完烧肉再食埋水果同甜品,简直系大满足!真系性价比超高!PS:菠萝可以烧一烧再食特别甜!泡芙都系,烧一烧个表面,外脆内滑😍😋📍 烧肉の牛太・本阵 (创纪之城五期(apm)) (观塘)观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)4楼L4-23号舖味道😋:🌕🌕🌕🌖🌑性价比💰:💵💵💵💵回访度🤤:🥴🥴🥴🥴#bearfoodhk #熊人粮食关注组 #food #hkfoodie #hkig #hongkongfood #hkfoodblogger #hkfood # foodblog #hongkong #delicioushkfood #noodle #japanese #香港餐厅 #香港餐厅推介 #食好西 #好东西 #香港美食 #美食关注 #粮食 #观塘
🐻观塘粮食🐻
👅上级板腱肉+厚切牛舌烧肉定食
🐮牛三品盛合烧肉定食
食完烧肉再食埋水果同甜品,简直系大满足!真系性价比超高!
📍 烧肉の牛太・本阵 (创纪之城五期(apm)) (观塘)
观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)4楼L4-23号舖
味道😋:🌕🌕🌕🌖🌑
性价比💰:💵💵💵💵
回访度🤤:🥴🥴🥴🥴
#bearfoodhk #熊人粮食关注组
#food #hkfoodie #hkig #hongkongfood #hkfoodblogger #hkfood # foodblog #hongkong #delicioushkfood #noodle #japanese #香港餐厅 #香港餐厅推介 #食好西 #好东西 #香港美食 #美食关注 #粮食 #观塘 #观塘美食 #午餐 #烧肉定食 #自助放题