2022-11-18 1025 浏览
铜锣湾The Zing 又开左家新店 Starry Night 店内主打任食生蚝, 同时提供Cocktails Mocktails,红白酒 house wine 。.环境很有格调, 气氛亦非常不错, 坐下来非常舒适, 三五知己过就适合不过,店内更设有卡拉OK房🎤可以一展歌喉.😂 隔音唔错,放心大声唱😂 . 任食生蚝优惠为$468 两小时, 除生蚝任食之外, 其实好似成个餐咁,有前菜,餐汤, 主食及小食, 真心吃得很满足😍 . 🔺头盘有烟三文鱼 🔺蘑菇汤 🔺黑糖面包 🔺生蚝拼盘, 分别有10只蚝,虾同埋螺. 之后就可以再选择自己喜好再无限点生蚝 主要有两款蚝,爱尔兰及法国生蚝🦪 看自己喜欢是海水味较重, 还是要蚝🦪味较浓 但两款都好Creamy,好好食🤤 海鲜盘还有海螺及海虾,肉积新鲜, 爽口弹牙. . 主菜方面可以拣牛排、当日意粉同羊架。我地拣左牛排同肉酱意粉🍝 🔺牛排肉味好浓,沾上少少烧汁更加好味,拌碟仲有炸薯角,饮住酒食一阵清晒。🔺肉酱意粉🍝 酱汁刚刚好,意大利面质好弹牙,拌上肉酱非常开胃,而且唔系好油,酱汁挂面,好食。.我地仲另加$98 饮任指定啤酒、红白酒,呢个好抵,记得加埋
我地拣左牛排同肉酱意粉🍝
我地仲另加$98 饮任指定啤酒、红白酒,呢个好抵,记得加埋,两杯回本,饮三杯赚咗😂😂
咁好啲生蚝🦪放题,120分钟绝对够时间,迟啲再嚟帮衬。
2022-11-17