2020-03-12 243 浏览
好耐无见嘅朋友介绍我黎呢间西餐食野,唔知系咪疫情影响,店内堂食做紧买一送一,超级无敌抵食!!仲要有好多款食物可以配搭添呀~~单骨蜜糖芥末鸡翼: 份量好多,好整齐咁排列,鸡翼系新鲜炸嘅,皮脆肉嫩,配埋面头啲蜜糖芥末酱,好味!!香辣柚子大虾沙律: 好大碟沙律呀~~~由于小妹减肥中,所以就食下草,平时一般西餐来来去去都系凯撒沙律呀、和风沙律呀咁,但呢度嘅沙律款式好多,仲要每种风味都唔同。好似我呢次食呢个大虾沙律嘅味道就好丰富。除左由多款沙律菜配搭之外,仲有啲辣椒粒,加埋酸酸甜甜嘅柚子同煎香嘅大虾,成碟沙律嘅味道好丰富,第一次出街食草系食得咁满足。推荐减紧肥嘅朋友仔食!!烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭: 鳗鱼够味,配蛋同唔会太抢镜嘅红饭食啱啱好呀~仲有沙律菜食添~最后系小妹最推荐嘅牛油香草烧春鸡配日式薯仔沙律,我哋另外加$10转左做薯条,点知原来净系转左个薯仔沙律,堆草沙律都仲系度,好正呀~~重点系,佢啲鸡系即叫即烧,啲鸡肉好滑好嫩,食落去仲有少少碳烧咁嘅味,好好味。另外仲有只和风汁可以点鸡,食食下转下口味都唔错架。薯条新鲜热辣炸起,好热气但好脆好味~~总括而言,呢间餐厅价钱亲民得黎,食物质素高,睇返其

单骨蜜糖芥末鸡翼

香辣柚子大虾沙律

烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭

牛油香草烧春鸡配日式薯仔沙律

总括而言,呢间餐厅价钱亲民得黎,食物质素高,睇返其他食评见到原来佢嘅甜品都出名好味,等我下次试下先得~
2020-03-05
单骨蜜糖芥末鸡翼