2022-09-03
朋友生日就梗系要揾间好啲嘅餐厅啦🤩🤩咁就带佢去试吓我认为好嘅餐厅啦😊😊因为我都喺度食个生日饭☺️☺️无论环境气氛定食都唔错😍😍有嘢食又有酒饮🍻🥳🥳觉得系一个唔错嘅选择😏一时唔记得咗疫情期间去酒吧餐厅要做检测😖😖好彩老板娘提供检测包俾我哋即场做检测🙇🏽♀️🙇🏽♀️唔使四围腾😜😜一如所料,环境气氛好好🥂,食物又正😊唯一美中不足嘅就系我一心谂住用嚟打卡嘅小食摩天轮冇咗啊🎡😭😭依家变咗做小食拼盘,系有少少失望😮💨不过都照叫啦,反正点都系要食㗎啦😜最后我哋就叫咗小食拼盘,黑松露杂菌芦笋烩饭,忌廉蛋汁烟肉扁意粉🍝小食拼盘🍟🐥🐠🦑🧀黎到一大盘,全部都系炸嘢🤩🤩分别有薯条🍟鸡块🐥鱼柳手指🐠鱿鱼🦑同芝士条🧀,仲跟咗三个味酱,有沙律酱,蒜蓉酱同蜜糖芥茉酱,全部好食😋炸嘢够松脆👍🏽👍🏽特别推介就系芝士条🧀可以做到拉丝效果,而且味道浓郁😋😋钟意食芝士嘅你一定要叫👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽忌廉蛋汁烟肉扁意粉🍝卖相相当吸引😏😏有只温泉蛋喺面🥚仲未捞埋一齐嘅时候先试一试𠮶个扁意粉,好重忌廉味,意粉硬度适中👍🏽唔系淋嘅意粉😋捞埋温泉蛋个酱汁变得滑咗,而且好重蛋香味😌每一条意粉都充满酱汁😆捞埋烟肉一齐食真系绝配😏😏而家谂起都觉得回
小食拼盘🍟🐥🐠🦑🧀
忌廉蛋汁烟肉扁意粉🍝
卖相相当吸引😏😏有只温泉蛋喺面🥚仲未捞埋一齐嘅时候先试一试𠮶个扁意粉,好重忌廉味,意粉硬度适中👍🏽唔系淋嘅意粉😋捞埋温泉蛋个酱汁变得滑咗,而且好重蛋香味😌每一条意粉都充满酱汁😆捞埋烟肉一齐食真系绝配😏😏而家谂起都觉得回味😌😌
黑松露杂菌芦笋烩饭🍛
呢个卖相就差少少啦🙈🙈如果多两条芦笋放喺面应该会靓好多😝😝但估唔到嘅系味道一流😋😋相当重嘅黑松露味,间中就会食到菇粒,芦笋粒,真系唔好睇小佢细细碟咁🤭其实份量都唔少😎因为个碟都几深而且个饭好饱肚,食到三份二已经觉得好够😜😜
结果我哋食到超级饱😂😂😂总括而言仍然系一间好值得推介嘅餐厅🍴𠮶日入去都系得三台,真系生意难做😭😭所以大家都可以去支持下🥰🥰