餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-31 834 浏览
朋友生日食好啲 如佢所愿拣咗间台式火锅我哋拣咗个鸳鸯锅一边系麻辣另外一边系而家见到佢做紧推广嘅韩式泡菜锅原来佢而家仲有个推广优惠点韩式泡菜锅会有张韩流探热针挑战卡一张填写后会免费获得一份神秘菜 -小章鱼福袋❣️除咗韩式泡菜锅之外佢呢度个台式麻辣火锅都好出色佢系以精选鸡骨及牛骨小火慢炖 6 小时仲有无限添加的鸭血和豆腐!真系好易食饱XD-韩式香柠炸鸡翼个锅底到之前叫咗个小食呢个韩式炸鸡亦炸到脆卜卜过口瘾一流👍🏻-小章鱼福袋优质豆皮小章鱼同埋新鲜鱼浆口感Q弹 入面仲索左啲汤汁 🥰-海鲜棒棒糖 好得意嘅棒棒糖绿色是由茴香搭配新鲜虾滑 红萝卜鲜鱼滑整到好似棒棒糖咁嘅形状都几特别除咗嘢食之外我哋都叫咗个烧啤combo套餐佢有两支cass同一支烧酒上菜嘅时候职员仲俾咗杯大红袍茶职员好好咁教我哋烧酒啤酒同埋茶嘅比例沟出黎又真系几好饮😋出面仲有自助吧 有卤肉饭同埋水果 真系食到捧住个肚走😋😋😋
朋友生日食好啲 如佢所愿拣咗间台式火锅

-小章鱼福袋❣️

除咗韩式泡菜锅之外
佢呢度个台式麻辣火锅都好出色
佢系以精选鸡骨及牛骨小火慢炖 6 小时
仲有无限添加的鸭血和豆腐!
真系好易食饱XD

-韩式香柠炸鸡