2022-05-09 142 浏览
接咗仔仔放学,问佢想食咩做lunch?! 佢话好想burger 🍔🍟即时谂到屋企附近有间burger好正,就去食呢间啦~《Nomad Burger》!🔹包:分咗4款唔同嘅包比你拣!1️⃣牛油汉堡2️⃣生酮面包3️⃣比高🥯4️⃣全素面包🔹酱&Topping:都有6款我哋拣咗~🍔虾饼配牛油汉堡 同蕃茄、pickle、焦糖洋葱🧅配照烧汁🍔吉列猪配牛油汉堡同double cheese&松露蛋黄酱🌟再加一份薯条🍟同一份炸鸡翼(4只)个虾饼汉堡系其中受欢迎嘅burger之一!又真系好好食㖞,虾饼好香又够juicy ! 我平时食唔晒一个burger ,但我竟然成晒全个包!另外我欣赏佢嘅焦糖洋葱,啲汁好好味!配埋啲配料,好有口感!!仔仔嘅吉列猪汉堡,脆卜卜加佢最喜爱嘅芝士,佢嘅精粹系个黑松露酱,系仔仔近期嘅首选酱汁👍🏻👍🏻店员同我哋讲鸡翼都系受欢迎架,所以我哋都唔执输叫咗一份试下!系真系唔错㖞,拎到番屋企都仲好juicy ! 不错👍🏻不错👌🏻仔仔话下次又要再嚟过食burger🍔🍔咁话!

🔹包:分咗4款唔同嘅包比你拣!
1️⃣牛油汉堡
2️⃣生酮面包
3️⃣比高🥯
4️⃣全素面包

🔹酱&Topping:都有6款

我哋拣咗~
🍔虾饼配牛油汉堡[本来想要bagel,但卖晒] 同蕃茄、pickle、焦糖洋葱🧅配照烧汁
🍔吉列猪配牛油汉堡同double cheese&松露蛋黄酱
🌟再加一份薯条🍟同一份炸鸡翼(4只)

仔仔话下次又要再嚟过食burger🍔🍔咁话!