2015-04-26 1147 浏览
星期六下昼,食个all day breakfast叹杯咖啡,真系一件赏心悦目既事.........呢度有3款all day breakfast,分别系大,小,同素菜。和友人叫了一份大的,再加一个德国肠三文治。Monster all day breakfast即系大份量,用料十足,特别系德国肠,煎得好香口,好少all day breakfast会用晒一只大既potabello,好好味。不过炒薯粒略嫌唔够熟,如果有少少㶶㶶地会更好。两片法包都有烤过,好脆口!最估到系有两粒士多啤梨,而且系甜既,hehe,呢份all day breakfast 只系$88,但用料十足,所以唔贵。德国肠三文治,德国肠比想像中大好多,而且面包内夹有沙律菜同酱汁,味道好好。友人叫了一杯维也纳百利甜酒咖啡,好香百利甜酒味,同咖啡好夹,不过我本身唔太饮酒,所以只系试左少少。我叫了一杯薄荷朱古力,薄荷同朱古力本身就系朋友,所以味道一定夹,完全冇令我怀疑过佢既质素。所有咖啡,朱古力都会以木板棒上,感觉好舒服,加上座位都好宽敞,令我觉得真系有放假既感觉。

monster all day breakfast

德国肠三文治