2020-01-18
朋友试过话好食,仲带我来食饭话庆祝年尾攞奖啦! 果然环境唔错,好优雅既Tiffany blue 🧩 知悭识俭又大大食嘅我当然系拣dinner set 啦, 先$318,两主食一小食,仲有两甜品🍮两饮品! 边度揾?😍😍😍 卡邦尼意粉依个系朋友最爱。 白汁基本上都唔会出事,芝士粉同烟肉等配料好和谐。但我想讲,依个意粉软度比较好,可能系因为有白汁一齐煮。🍲黑椒脆香鸡扒意粉果然系推介菜式,鸡皮系脆口架!好耐都未食过啦!🤭蜜糖芥末鸡翼酸酸甜甜,微微芥末味,最中意系d肉弹牙架!鸡翼我就自细钟意食,肉质鲜滑弹牙好紧要。考功夫㗎。👍🏻👍🏻Special drinks 🍸 以月份来划分。叁月 -最人气卖相很加分! 原只士多啤梨🍓同Oreo 曲奇🍪碎在面,然后中间分层系士多啤梨果酱,同奶昔。好欣赏一杯嘢饮可以做到三种唔同层次。陆月类似蓝莓乳酪,淡淡的,好舒服😌。没有士多啤梨的甜度,但配小食一流。最热门嘅甜品🍮 法式焦糖炖蛋卖晒,拣咗比利时窝夫 & 蓝莓芝士饼🍰,都几有水准。
果然环境唔错,好优雅既Tiffany blue 🧩
卡邦尼意粉
依个系朋友最爱。
黑椒脆香鸡扒意粉
果然系推介菜式,鸡皮系脆口架!好耐都未食过啦!🤭
蜜糖芥末鸡翼
酸酸甜甜,微微芥末味,最中意系d肉弹牙架!
鸡翼我就自细钟意食,肉质鲜滑弹牙好紧要。
考功夫㗎。👍🏻👍🏻
Special drinks 🍸 以月份来划分。
叁月 -最人气
卖相很加分!