2021-03-13 32 浏览
小编已经系第三次黎on time coffee&kitchen,钟意呢度够方便,环境宁静,过嚟做吓嘢倾吓计就最好不过!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~❤️自家制烤芦笋无骨鸡翼拼日式迷你紫薯饼($48)卖相几特别,估唔到无骨鸡翼个卖相系好似烧烤叉咁🤣,一啖摆晒入口就啱啱好~ 仲要系无骨鸡翼,方便快捷,唔使惊食鸡翼会冇仪态🤤烤芦笋嘅味道同鸡翼好夹,感觉唔会好热气,同埋烤出嚟嘅鸡肉味仲系好香嘅肉汁😍迷你紫薯饼唔算好大惊喜,都系香香嘅紫薯味,庆幸唔算太热气,所以两件食晒份量其实啱啱好,唔会太饱,啱啱好一个下午茶嘅份量今天来讲呢一set下午茶都唔错,环境都一流👍🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~卖相: 8/10味道: 8.5/10性价比: 9/10环境: 8/10

❤️自家制烤芦笋无骨鸡翼拼日式迷你紫薯饼($48)

今天来讲呢一set下午茶都唔错,环境都一流👍🏻

卖相: 8/10
味道: 8.5/10