2019-02-19
-以前八九十年代红极一时嘅工厂大厦宜家摇身一变,变出不同种类、各行各业聚集嘅地方。 今晚我去呢个地方,听朋友讲环境唔错 + 食嘢ok,所以就试一试。 一入到去,果然冇介绍错。环境好grand,坐得又舒服。唔错唔错! 我哋两个人叫咗 一个appetizer + 两个main course。 炸椰菜花火腿薯仔条($88): 薯仔条外层香脆包住内面有薯仔蓉,加埋特色嘅酱汁,配合得天衣无缝。 烤安格斯肉眼扒配番薯条及田园沙律($268): 肉眼扒果然系安格斯,就算系八成熟肉质依然优质。 配埋清新嘅沙律成个人健康晒。 香煎法国海鲈鱼配茴香伴藏红花酱($188): 海鲈鱼用另一个方法去烹调, 鱼皮有香脆、 加上独特嘅酱汁,提升咗鱼嘅鲜味。 不过系分量少咗啲咁。__________地址:观塘开源道71号王子大厦9楼A舖
__________
地址:观塘开源道71号王子大厦9楼A舖