2020-02-09
元宵节,唔知食咩好,之后在网上见到 cheese nan好似好好食咁,所以就去试下喇。可能因为疫情关系,所以冇乜人。得两台客,咁我地就可以慢慢食喇,好似包场咁。叫左个春卷,好脆又好好食。仲有cheese nan, 真系同平时食既好唔同,内有溶溶地既cheese, 好似食紧pizza咁,不过如果再热少少同埋再多少少cheese就更正。咁nan梗系要curry架啦,叫左个curry chicken, 个sause 好特别,同平时食既好唔同,应该系特制既。不过都系,如果再热d就更好,另外就好口干,叫左杯芒果沙冰,竟然冇冰,都好既,咁冻天气饮冻野唔系咁好。不过如果加少量会更解渴。另外,最特别既系,唔知点解突然埋单时有9折,都几惊喜。