2009-01-02 19 浏览
元旦夜同老公一齐出黎COUNTDOWN突然之间个胃呼唤我系时候要饮冬荫公抗寒!!R爆头都净系谂到MK 这间 TAILAND RESTAURANT其实之前都黎过几次.觉得食物质素面OK只系价钱比较贵但见佢出左SET DINNER 就入左试下啦!1.冬荫公 : E度D冬荫公真系好好饮...够辣够酸! 碗面浮起3条拍天椒干,好似方死我唔知系 辣咁!饮完成个人好热腾腾!2. 生虾 : 我最喜爱的泰式食物! 好FRESH! D汁又够辣! 一流!! +上老公唔食生虾.我一个人食哂4只!YEAH!3. 炸虾饼 : 炸得岩岩好! 外层又脆! 但食唔出虾味. 同 始终都系炸野一食入口已经觉得好够气...同埋觉得个泰式辣酱 同 E个送唔系好MATCH! D辣酱太甜!!!4. 蟹肉西兰花 : OK. 个茨汁可以再结D! 5. 海鲜炒饭 : 完全唔得! 冇味既! D 海鲜亦都好流! 根本就系佳宝 十几蚊一大包果D 雪藏垃圾!!可能之前扫左阵街既关系!! E 餐两个人都食唔哂!真系好饱好饱!!
元旦夜同老公一齐出黎COUNTDOWN
突然之间个胃呼唤我系时候要饮冬荫公抗寒!!
其实之前都黎过几次.觉得食物质素面OK只系价钱比较贵
但见佢出左SET DINNER 就入左试下啦!
4. 蟹肉西兰花 : OK. 个茨汁可以再结D!

可能之前扫左阵街既关系!! E 餐两个人都食唔哂!
真系好饱好饱!!
  • 冬荫公