元朗。别致日式咖啡店☕️x 茶室🍵Chit Chai Private Studio 本身系锦田,见到餐牌布置好精致好多干花🌾 我一直都想去但未揾到机会,依家搬左去元朗,布置唔同左,窗口位有日式榻榻米同木枱,影相好靓但个位好窄,所以冇坐。.♡.日式鸡扒胡麻冷乌冬 $78胡麻酱捞乌冬一向好食~酱同乌冬都多,好饱,鸡扒就细细块正常,如果煎得香d脆d会好d灸烧鲑鱼茶渍饭 $88 (推荐🌟)三文鱼有6件,每一件都好厚身,烧得好香,配上茶既调味好很好入口👍🏼高质!阿里山金萱茶 $48(跟餐半价$24)透明茶壶简单又高雅,茶入口清香,是台湾茶叶🍵 茶尾韵带有独特、淡雅既牛奶香气。印度香料奶茶 $48(跟餐半价$24)比起一般港式奶茶多左香料既味道,有少少印度风味,味道几重。是日甜品🍮$38-68今日既甜品系「伯爵茶巴克斯」,伯爵茶味浓,芝士味不重,味道不过不失.♡.餐厅布置比想像中冇咁靓,得一张靓既枱但太窄,食物方面灸烧鲑鱼茶渍饭高质👍🏼其他一般~ 餐厅只有5张枱,但可于whatsapp订座,另外咖啡☕️ 只于星期六日供应
元朗。别致日式咖啡店☕️x 茶室🍵

.♡.

日式鸡扒胡麻冷乌冬 $78

灸烧鲑鱼茶渍饭 $88 (推荐🌟)

阿里山金萱茶 $48(跟餐半价$24)

印度香料奶茶 $48(跟餐半价$24)
比起一般港式奶茶多左香料既味道,有少少印度风味,味道几重。

是日甜品🍮$38-68

.♡.