2016-08-16 4841 浏览
元朗不嬲都系一个多野食既地方,好多人仲会特登揸车入去食 ,系屯门入元朗都系几个字车程,非常方便!今晚收工即兴同朋友入去走一转,Happy Friday最好紧系食一d任食又唔使点谂既野,可以无所顾忌咁尽情食, 咁先够free! 今晚拣左间日韩烧肉店试试,收费 $208/位, 任食任饮,加$33可以任饮生啤,正!🍻 入到去服务员即铺上牛油纸开炉(加$6可以无限换),之后推介加$58可以任食松叶蟹脚,我地即管加左试下, 有兴趣食蟹脚既朋友可以一试。食物选择方面都有好多种类,食得韩烧当中海鲜类、肉类、蔬菜类一定唔少得,另外呢度仲设有沙律吧,热盘同糖水甜品,想食得再重口味D既朋友,仲可以系调味酱区自行配搭酱料增加口味!  刺身寿司吧既刺身亦非常新鲜,三文鱼刺身肥美鲜甜,八爪鱼刺身爽甜! 本身烧烤类已经有多种选择,基本既猪牛羊鸡一定唔少得,肉类腌得好入味,但比较值得一提系个羊架 ,肉味腌到刚刚好,质感好Soft,又唔会好SO,钟意食羊既朋友唔好错过,其他肉类水准平均,唯独鸡肉比较偏咸。另一惊喜系有原只烧蚝,我地加左自家mix既调味酱料,连带超多既蒜蓉,味道超match! 大虾份量有十足斤两

大虾份量有十足斤两,绝无欺场,爽口弹牙!
另外,成晚我自已最钟意既系烧菠萝,无办法,食住呢个一路食烧肉,劲开胃,真系好正,菠萝香甜多汁,食左咁多款肉类之后,可以refresh 一下口腔个味蕾!
烧菠萝
甜品选择颇多,啫厘布丁泡芙雪糕,任你选择!🍮🍦

临走时已经见出面大排长龙,9点后入坐更加抵食,只需要$168/位,夜消磨既朋友又多个食点!

整体而要,食物水准不错,餐厅环境气氛与食物配合得好好,职员服务态度亦相当不错,去开元朗既朋友又想食餐饱,「校长」会系一个不错既选择!😋😋
*松叶蟹段升级 $116
*啤酒升级 $66