·元朗一流台湾菜😋只此一间台湾罗东肉焿番💛💛💛💛💛 ·~~~~~~~~·1️⃣2号干拌面餐($67)*干拌面估你唔到咁好味!😍😍😍个汁拌起面上嚟真系好正,个汁有好多肉碎喺度,甜甜辣辣咁,又有啲肉味同埋芫荽,捞埋一齐食真系好惹味好正😋😋💯💯💯💯💯*至于个汤肉丸,有三粒丸,有两粒墨鱼丸,一粒唔记得左系牛丸定冬菇丸,汤嘅味淡淡地冇咩味,可能系俾你拌面,但最后都冇饮到,因为个拌面就咁都好好食,净系食晒啲丸,我返晒成个汤😂😂(score: 5/5)•2️⃣卤肉饭(细)配半只流心蛋($31)🍚🥚*卤肉饭个味道都唔错,半肥瘦嘅肉碎同汁捞埋饭食都唔错,小编今次食饭底嘅饭有啲烂同腍,但朋友话之前食唔系咁,要帮佢平反😂😂😂咁有机会我再试多次啦🤣🤣(score:4/5)•3️⃣仙草芋圆3号($36)*有三式芋圆、波霸白玉珍珠同埋爆珠,三式芋圆有3款大家都熟悉嘅味道,非常烟韧入味😍😍😍至于波霸白玉珍珠估你唔到有惊喜,原来都系烟韧嘢嚟嘅,细细粒捞埋食都好正😆😆😆爆珠就有少少甜,而入面仲有黑珍珠,都好烟韧😋😋底下全部都系仙草,仙草系有味甜甜地,配埋都好味😛😛(score: 5/5)··其他:*除咗呢啲美食之外,佢仲有炸物同台
元朗一流台湾菜😋
只此一间
台湾罗东肉焿番
💛💛💛💛💛
~~~~~~~~
1️⃣2号干拌面餐($67)
(score: 5/5)

2️⃣卤肉饭(细)配半只流心蛋($31)🍚🥚
(score:4/5)

3️⃣仙草芋圆3号($36)
(score: 5/5)
其他:
*除咗呢啲美食之外,佢仲有炸物同台式铁板吐司🍞都出名,即系啲爆馅芋泥紫薯既吐司😌😌之前外卖试过,唔系热辣辣食,但今次都已经带咗好多嘢食,有机会下次再试
评分👑
卖相:✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅👅
价钱:💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐⭐⭐
(5分满分)
~~~~~~~~~~
卤肉饭(细)配半只流心蛋
仙草芋圆3号