2023-12-25
今次要同大家分享我嘅最新发现喇!🎉😍我最近去到元朗嘅芝加哥串烧酒场,真系一个串味天堂!🔥✨首先,我要讲下佢哋嘅Margarita,一啖入口,真系酸甜可口,加埋大量冰块,真系解暑圣品!🍹☀️而且,呢度嘅和牛棒同烧韩式牛助条串都系绝对必试!🥩🌶️佢哋嘅和牛棒咬落去,肉质嫩滑多汁,再配上独特嘅酱汁,真系味觉爆炸!而烧韩式牛助条串,啱啱烧熟嘅牛助条,带有微微辣味,好开胃!辣辣辣♨️🔥唔系咁钟意牛嘅朋友,可以试下蜜汁烧黑豚肉同大葱鸡脾肉串!黑豚肉烧到微微焦香,加埋香甜嘅蜜汁,真系一绝!而大葱鸡脾肉串就系咁香嘅组合,每一口都带有大葱嘅香气,好开胃啊!😋🍗当然,串烧酒场仲有其他嘅串烧选择,例如玉子烧、翠肉瓜串、盐烧鲜白鳝串同盐烧多春鱼盐烧鸡软骨!每一款都好好味,令我食指大动!🤤🍢总括而言,芝加哥串烧酒场绝对系一个串烧爱好者嘅天堂!食物多款多味,每一款都咁好味!而且,价钱亦都好亲民!下次你地去元朗嘅时候,记得要黎试下啊!你绝对唔会后悔㗎!🌟🌟🌟🌟🌟#食评 #元朗 #串烧 #美食 #芝加哥串烧酒场 #必试款 #食指大动