2018-03-19
星期六傍晚,又系一家去街食饭的时候,本来打算去yoho mall食放题,但去到人山人海,于是立即转场去交通广场的瀛喜日本放题。(无错,系同yoho 的放题店争一个字)入到去见全场差不多爆满,我地都立即开始点野食。黑松露三文鱼寿司花之恋,芝士炸虾反卷,三文鱼加州卷。寿司同卷物都正常味道啦。火炙三文鱼寿司火炙左口鱼寿司,呢个应该系全晚最好味,入口即溶。刺身,第一次食放题只系点左一次刺身,仲要食唔哂,个质素可想而知。刺身虽然系第一时间点,但都等了比较耐才上。碗仔翅,好大煲。羊架,肉都几淋。蒜蓉烤带子,Size小但味道不错。串烧选择好少。天妇罗番薯几好食,encore了一次。炸物,唔好点炸芝士,好漏唔好食,榴梿炸弹和鸡翼跟外面食的差不多。牛肉寿喜锅。虽然价钱比起yoho 放题店平,但食物质素不高,选择亦都不多,饮品都只系得好选择,侍应收纸的速度算快,但仲有15分钟先last order已经不停比人催要不要加单,我话如果有就会起last order前比,个人就嬲爆走了。无下次👋🏻
入到去见全场差不多爆满,我地都立即开始点野食。
黑松露三文鱼寿司
花之恋,芝士炸虾反卷,三文鱼加州卷。 寿司同卷物都正常味道啦。
火炙三文鱼 寿司
火炙左口鱼寿司,呢个应该系全晚最好味,入口即溶。
碗仔翅,好大煲。
羊架,肉都几淋。
蒜蓉烤带子,Size小但味道不错。
串烧选择好少。
天妇罗番薯几好食,encore了一次。
牛肉寿喜锅。