2024-03-02
元朗超人气寿司店!平时周末超多人排队即系为咗食佢嘅寿司,今日难得见到唔使排太耐就冲咗入去食!拖罗寿司四点盛同本鲔丼都可以一次过享受晒四种唔同部位嘅拖罗,入口即化真系好正!真系好钟意食拖罗嘅朋友都可以试吓呢个!拖罗蓉真系好好食!芝士烧生蚝好新鲜,再配上芝士热辣辣食就最正!另外仲叫咗和风肥牛锅,呢几日咁冻配埋暖笠笠嘅肥牛锅就最正!另外我哋仲嗌左几款寿司:日本深海池鱼王寿司、皇帝蟹肉棒寿司、牛肉他他寿司~抵食,而且非常之新鲜!一定要试吓~牛油果软壳蟹卷有4件,牛油果好清爽嘅口感,再配上软壳蟹ʕ ◦`꒳´◦ʔ正!男朋友钟意食火炙寿司,所以我哋叫左火炙北海道带子、火炙三文鱼、火炙玻璃虾!烧香左寿司嘅表面香气四溢!最后仲嗌咗超甜超爆汁嘅烧菠萝!作为小菠萝嘅拥趸,每次都会叫,真系可以试吓🍍📍 鱼一寿司 (教育路) (元朗)🏠 元朗教育路68号兆丰楼地下7号舖
拖罗 寿司四点盛同本鲔丼都可以一次过享受晒四种唔同部位嘅拖罗,入口即化真系好正!
真系好钟意食拖罗嘅朋友都可以试吓呢个!拖罗蓉真系好好食!
芝士烧生蚝好新鲜,再配上芝士热辣辣食就最正! 另外仲叫咗和风肥牛锅,呢几日咁冻配埋暖笠笠嘅肥牛锅就最正! 另外我哋仲嗌左几款 寿司:日本深海池鱼王寿司、皇帝蟹肉棒寿司、牛肉他他寿司~抵食, 而且非常之新鲜!一定要试吓~牛油果软壳蟹卷有4件,牛油果好清爽嘅口感,再配上软壳蟹ʕ ◦`꒳´◦ʔ正!
📍 鱼一寿司 (教育路) (元朗)
🏠 元朗教育路68号兆丰楼地下7号舖