2024-08-12
今次又去到元朗大坑渠附近揾野食🤭男朋友不嬲都中意打边炉,今次就同左佢去依间-「老板火锅冰室」 @boss_hotpot ,$298就可以任食火锅鸡煲,依架仲做紧9折添丫😍😍🌟美国安格斯牛颈脊套餐($298)依个套餐就包左自选鸡煲/自选火锅汤底一款,当然就系无限追加鸡。我自己就拣左招牌老板香辣鸡煲,好惹味,每一旧鸡都煎香左,而且味道好够👍🌟星级海鲜拼盘2个人以上仲会有海鲜拼盘送,入面嘅海鲜都好新鲜。我自己就特别中意佢嘅虾同扇贝👍好鲜甜🌟牛肉打边炉又点可以冇牛肉呢,佢total有5款牛可以拣:美国安格斯牛颈脊、美国PRIME GRADE 牛肩胛、美国进口牛、牛板腱、特级牛舌。我自己就独情美国安格斯牛颈脊,牛肉味几浓,油脂分布都几靓,食多几碟都回本🤭所有嘢食都好大份下,性价比都好高架👍我觉得都几啱同朋友gathering 食,位置又方便,地方又阔落,快啲趁有9折优惠去试下佢啦🤭🍴老板火锅冰室 (元朗)📍元朗昌盛径18号元通楼地下9-10号舖
🌟美国安格斯牛颈脊套餐($298)
🌟星级海鲜拼盘
🌟牛肉
🍴老板火锅冰室 (元朗)
📍元朗昌盛径18号元通楼地下9-10号舖