2015-11-07
2007 浏览
前2日,book咗位同老公撑台脚,因本身住元朗,所以拣呢间近近地而又坐得舒服!呢间嘅放题有好多种类嘅食物,除左一般日式刺身、寿司、天妇罗等等,仲有火㶽,羊扒,焗蚝,甚至粥粉面饭都有,所以都好岩一家大细黎食架!见到咁多唔同颜色嘅点菜纸,不禁排靓靓喺台面影番张相先!前菜刺身- 虽然无冰冰住,但都新鲜。寿司-因为怕食得多寿司会好快饱,所以只系叫咗每人两件,寿司饭唔算松散。青酒煮蚬- 唔会好重酒味,只是间1只会有少少砂,可以接受。麻辣元贝- 推介!连唔食辣嘅我,都觉得好味!又唔会太辣!炸物炸物之中,最钟意炸芋丸!唔会太甜!香煎大虾都好香啊!芝士焗蚝-推介!虽然唔系好大只,但味道唔错,芝士唔会遮盖晒蚝嘅鲜味。最后叫埋甜品就非常满足了!整体黎讲,食物选择多!上菜快!环境舒适!直得推介!
见到咁多唔同颜色嘅点菜纸,不禁排靓靓喺台面影番张相先! 前菜 刺身- 虽然无冰冰住,但都新鲜。 寿司-因为怕食得多寿司会好快饱,所以只系叫咗每人两件,寿司饭唔算松散。 青酒煮蚬- 唔会好重酒味,只是间1只会有少少砂,可以接受。 麻辣元贝- 推介!连唔食辣嘅我,都觉得好味!又唔会太辣! 炸物 炸物之中,最钟意炸芋丸!唔会太甜! 香煎大虾都好香啊! 芝士焗蚝-推介!虽然唔系好大只,但味道唔错,芝士唔会遮盖晒蚝嘅鲜味。 最后叫埋 甜品就非常满足了! 整体黎讲,食物选择多!上菜快!环境舒适!直得推介!