🥳复活节假我就想去郊区唞唞气,食下野减下压,如果有埋兔仔主题就Perfect啦!🐰元朗朗屏站附近嘅「Cafe 52 」,以兔仔装饰为主题,环境布置好有心思,充满田园少女风!室外座位仲可以带埋宠物一齐嚟打卡呀!👅食物选择丰富,价钱亲民之余味道又有水准!最近推出special menu、all day breakfast ,星期一至五仲有抵食 Lunch Set呀!🍔肉眼扒配车打芝士、忌廉芝士竹炭汉堡($85)竹炭烘得外脆内软,巨型肉眼扒同芝士相溶,咸香又Juicy,口感劲丰富呀!🍝韩汁杂海鲜阔条面配烟三文鱼($68)阔条面卖相精美,阔条面口感烟韧,配上韩汁甜甜辣辣好开胃呢!🍯香辣蜜糖烧鸡翼($40)呢个价钱竟然有六只鸡翼!鸡翼烧得焦香惹味,蜜糖香甜味浓,辣味就比较少,唔食辣嘅都OK,必点之选喔!🍟黑松露薯条($45)薯条香脆可口,面头铺满芝士粉,邪恶又满足!略嫌黑松露味未太突出。☕榛子鲜奶咖啡️($29)香蕉抹茶鲜奶($39)饮品方面甜度适中,外型靓味道都唔错!
🥳

🐰

👅

🍔
肉眼扒配车打芝士、忌廉芝士竹炭汉堡($85)

🍝
韩汁杂海鲜阔条面配烟三文鱼($68)
阔条面卖相精美,阔条面口感烟韧,配上韩汁甜甜辣辣好开胃呢!

🍯
香辣蜜糖烧鸡翼($40)

🍟
黑松露薯条($45)

榛子鲜奶咖啡️($29)
香蕉抹茶鲜奶($39)
饮品方面甜度适中,外型靓味道都唔错!