2019-11-09
6-11-2019开业已有一段日子, 但未有机会试。趁住爱吃牛既家人生日, 就建议黎呢间庆祝。舖面唔算大, 只有十多个座位, 最好先订座。虽然食物质素高, 可惜等既时间确实较长。我地叫左5份餐, 要等30至45分钟... 店主真系要想办法改善呢个问题😖讲返我地叫既食物, 转套餐有香脆面包同埋餐汤。面包摆放得好齐整, 最特别系牛油整到玫瑰花咁靓!是晚餐汤系甘笋忌廉汤, 我原先以为味道会较淡, 但佢好似南瓜汤咁浓郁, 有惊喜! 主菜就有澳洲羊架, 澳洲M5和牛肉眼, 蒜香海鲜意粉, 同埋2份美国prime肉眼。。澳洲羊架: 一直系Uncle既至爱, 3件羊块煎得刚刚好, 肉汁劲丰富, 配上烧汁同埋薄荷汁, 系最佳享受。澳洲M5和牛肉眼: 大理石脂肪纹多且分布均匀,肉质非常鲜嫩; 一分钱一分货, 食过返唔到转头😎。蒜香海鲜意粉: 屋企人唔钟意茄汁, 所以改左蒜蓉炒, 味道都唔错, 而且有好多块鱿鱼, 如果加两粒带子就完美。安格斯肉眼: 10oz左右, 钟意食牛既朋友唔可以错过, 肉质嫩滑, 但当然还未到M5和牛肉眼既级别, 但店舖做紧第二块半价优惠, 系几吸引!我地有个2岁既小朋友同行, 店
我地有个2岁既小朋友同行, 店员好细心, 特别为佢准备左意粉, 份量都唔少, 抵赞👍👍