2019-07-09
元朗一向都系美食云集之地, 呢晚我就相约余爸爸去食韩国火锅放题! 可以任饮任食90mins㗎!呢度装修有点韩风, 仲有好多卡位, 地方阔落, 坐得舒服! 晚市套餐有几可选, 我地拣左$188(成人每位)嘅美国极选牛肉+海鲜放题! (加一另计)我地觉得呢个价钱好抵食, 绝大多数嘅火锅配料呢度都有齐! 酱油可以系出面自助区任攞, 除左有平时火锅常用嘅酱油外, 仲有啲韩式嘅酱油~ 自助区还有多款配料如蔬果, 粉面, 韩式年糕, 热食, 甜品和饮品任君选择~ 如喜欢健康养生, 可以试试呢度嘅加拿大豆浆呢!呢度都系行自助下单, 系tab度拣好, 然后就可以order~ 啲肉会经路轨送过嚟, 很有新意! 有趣有趣! 牛肉色泽红润, 切成薄片火锅最捧! 仲有其他肉类, 啱晒我地呢啲食肉兽~ 多款海鲜可选, 大部份都不用加钱就可以无限添食! 而且质素也不错喔! 我地encore左几转青口, 帆立贝和蝴蝶虾呢! 最后, 食埋乳酪雪糕就圆满了!很抵食的韩国火铜放题!
呢度装修有点韩风, 仲有好多卡位, 地方阔落, 坐得舒服!
如喜欢健康养生, 可以试试呢度嘅加拿大豆浆呢!
牛肉色泽红润, 切成薄片火锅最捧!
仲有其他肉类, 啱晒我地呢啲食肉兽~
多款海鲜可选, 大部份都不用加钱就可以无限添食!
而且质素也不错喔!
我地encore左几转青口, 帆立贝和蝴蝶虾呢!
最后, 食埋乳酪雪糕就圆满了!很抵食的韩国火铜放题!