2023-05-01 88 浏览
系元朗发现咗间cafe,睇价钱系普通Cafe正常少少偏低嘅价钱,点知啲食物一嚟到,系我三餐嘅份量!!!!!!!!!!.碟意粉份量好多、咖啡都算偏大、最夸张系个薯条嘅份量.最重要,系好食嘅❤️❤️❤️.大啡菇松露杂菌意粉,大啡菇好Juicy,一咬落去爆晒汁,超香菇味,个意粉煮得刚刚好,而且Creamy, rich 得嚟又唔算好漏🫰🏻🫰🏻.个松露薯条系小食,我本身以为佢系普通cafe一个cone咁嘅size,点知嚟到仲大过一碗巨型汤面🤦🏻‍♀️.重点系。超。级。好。食!!!!!! .佢系我喺香港食过最好味嘅松露薯条!!!!!!.好食过 Grand Hyatt Steakhouse,虽然Grand Hyatt Steakhouse 唔系出名食松露薯条🤣🤣.Any肥,喺今时今日一条街有六七间Cafe嘅元朗,佢应该都系数一数二𠮶两间,仲要唔贵,我食唔晒打包拎返屋企𠮶盒薯条仲喺厨房,已经谂定要带朋友去再食过😎😎😎.下次去,我想试吓佢啲Cake😋.BTW 呢度意粉咖啡薯条,全部夹埋盛惠$171
碟意粉份量好多、咖啡都算偏大、最夸张系个薯条嘅份量
最重要,系好食嘅❤️❤️❤️
重点系。超。级。好。食!!!!!!
佢系我喺香港食过最好味嘅松露薯条!!!!!!
下次去,我想试吓佢啲Cake😋
BTW 呢度意粉咖啡薯条,全部夹埋盛惠$171
芝士大啡菇配黑松露意粉