餐厅: 北京樓 (形點 I)
资讯:

餐厅: 北京樓 (形點 I)
资讯:

2020-06-17 2493 浏览
去元朗一田,顺便系到食埋lunch ,先去shopping!!!!有气有力!4个人主要都系食佢特色既小点:1. 小笼包2.生煎包3.牛肉馅饼4.鱿鱼须5.鸭肉炒饭1. 4个人每人食两只,叫左两笼!真心觉得佢同小笼包专门店有得fight, 片薄,包住哂入面啲汁,一咬,饮哂啲汤💕💕💕jeng!!!2. 生煎包又系另一享受,又系多汁!热辣辣食,好香甜既汤汁,不过真心要小心!爸爸都俾佢热到个咀🤣3. 呢个系啊妈最爱,我就吾识欣赏😂佢有芹菜系个馅入边😭我谂佢啲肉都系一样嘅, 见阿妈食嘅时候都有汁!4. 细个嘅回忆啊!以前去酒楼必嗌!而家嘅酒楼都好似冇!5. 粒粒分明,连啊妈都赞! 鸭肉炒饭令到个饭好香!

4个人主要都系食佢特色既小点:
1. 小笼包
2.生煎包
3.牛肉馅饼
4.鱿鱼须
5.鸭肉炒饭

4. 细个嘅回忆啊!以前去酒楼必嗌!而家嘅酒楼都好似冇!
5. 粒粒分明,连啊妈都赞! 鸭肉炒饭令到个饭好香!
1902 浏览