2021-07-15
之前路过见到After Ten,一直都想试,今次终于可以食到🤪元朗又多一间cafe 可以食野打卡📸🍝黑松露杂菌意粉 💰98满心期待既意粉比我想像中无咁好食,虽然用橄榄油炒,但意粉炒到有啲干,可能个人口味唔同,我觉得黑松露配忌廉汁应该会好食啲😂🍝烟三文鱼杂菌扁意粉 💰88依碟意粉赢左黑松露意粉🙈可能有汁既关系😗烟三文鱼同忌廉汁超夹,所以我觉得3样食物之中最好食非佢莫属😋🫔奶油蘑菇鸡肉可丽饼 💰78因为见到隔离枱食紧😂然后跟黎点,不过比想像中无咁好食,个皮配埋酱汁系夹既,只不过鸡肉口感一般般,肉质有啲散,个人纯粹觉得肉质唔讨好😂🍵培茶Latte 💰38好够培茶味😋而且唔会好甜亦唔会好腻~🔅整体而言,我觉得味道ok ,唔算话好特别,另外成餐饭食完后都有啲口干,但系店内环境唔错,可以影下相~
元朗又多一间cafe 可以食野打卡📸
黑松露杂菌意粉
🍝黑松露杂菌意粉 💰98
烟三文鱼杂菌扁意粉
🍝烟三文鱼杂菌扁意粉 💰88
奶油蘑菇鸡肉可丽饼
🫔奶油蘑菇鸡肉可丽饼 💰78
🍵培茶Latte 💰38
好够培茶味😋而且唔会好甜亦唔会好腻~