2022-05-06 22 浏览
作为土生土长既元朗人,见到有间元朗国特色打卡Cafe,当然要去打下卡!入去位置唔算多,我同朋友晏过Lunch hour去,都好full下,无得坐系元朗国站砖墙下面影相。好彩坐高枱个边都有打卡位,仲有街景望下。佢地餐牌啲名好特别,好多都玩咗食字。我同朋友都钟意食蛋,所以叫咗两个有蛋既食物。醇薄万烟三文鱼多士($58)佢哋个炒蛋好滑,三文鱼份量好足,铺满成个多士。多士烘到啱啱好,脆卜卜,又唔会太热气。消防员特约:浓烟悲勤炒蛋贝果($70)呢个用咗传统嘅点心笼去装西式嘅Bagel,笼底仲真系有点心窿窿纸!个Bagel好结实又唔会过硬,同样地个Bacon炒蛋好滑好好食,调味又足,可以打卡之余都唔会剩系得个样😋Latte x Mocha latte 另外叫咗两杯嘢饮,两杯都正常发挥。最欣赏佢哋用咗环保可以重用嘅饮管,饮管上面仲有好靓嘅装饰,同佢啲杯垫一样咁靓!

醇薄万烟三文鱼多士($58)

消防员特约:浓烟悲勤炒蛋贝果($70)

Latte x Mocha latte
另外叫咗两杯嘢饮,两杯都正常发挥。

2022-05-06
午餐