2021-08-27 228 浏览
自问我比较少发掘元朗国嘅美食!今日有Leader 带小弟来,咁就try 下有冇啲咩好食嘅嘢啦!呢间日本菜真系性价比高!又系食完会饱到就嚟行唔郁𠮶啲!今日叫咗个刺身饭啦!我𠮶个系四色刺身饭、其实严格上来讲唔系四色,系五色有件玉子👍刺身就好新鲜嘅!饭就有啲寿司醋味,感觉上满意!配角仲有汤同埋甜品有啫喱!之后我leader 就叫咗个角切鱼生饭!佢都系赞赏刺身系新鲜同埋价钱系非常合理!另外仲加插左多一份小小嘅刺身,都系厚切嘅油甘鱼!亦都系新鲜,唔会好似放题𠮶啲雪左好耐咁!可以讲埋嘢饮,叫咗冻柠茶啦!个茶底系几靓嘅!唔会觉得苦涩,亦唔会好似快餐店𠮶啲成杯水咁!佢系有点茶香!👍服务同卫生方面!不过不失!令人满意,有求必应!
2021-08-25
午餐