2012-02-04 226 浏览
约旧同事食饭,大家都想食日本野,有人提议酒泉,于是就黎试下。个晚我最早到,所以付责等位,差唔多七点,门口已经好多人,等左三十分钟左右先有位,旧同事刚到,时间真系啱啱好。三个人,叫左八样野,其中三样系特大寿司。三文鱼寿司,真系好大!好味!有机三文鱼寿司,又系好大!我无食,同事话同平时食开D一样。蟹子沙律,超大,青瓜好新鲜,好多蟹子同蟹柳,不过太多沙律酱,食到底有D酸。南瓜同蕃薯天妇罗,啱啱炸起好热,无好油,算唔错。鳗鱼卷,无乜特别。烧青鱼,好大条,见到咁黑本来好失望,点知去皮后入面好JUICY,好好味!推介!!仲有叫左八爪鱼寿司同三文鱼刺身,唔记得影相,前者无食,三文鱼刺身好肥美,厚切,正!我地食得慢又加上吹水,成三个钟先走,其间侍应不停帮我地REFILL茶,亦没有赶客行为,赞!D野好食,份量又足,有服务,唔怪之得要等位啦。

三个人,叫左八样野,其中三样系特大寿司
三文鱼寿司
三文鱼寿司,真系好大!好味!
有机三文鱼寿司
有机三文鱼寿司,又系好大!我无食,同事话同平时食开D一样。
蟹子沙律
南瓜同蕃薯天妇罗
南瓜同蕃薯天妇罗,啱啱炸起好热,无好油,算唔错。
鳗鱼卷
鳗鱼卷,无乜特别。
烧青鱼

D野好食,份量又足,有服务,唔怪之得要等位啦。

2012-02-03
三文鱼寿司
南瓜同蕃薯天妇罗
烧青鱼
  • 烧青鱼,三文鱼刺身