=====================📍元朗多款口味浓豆乳 -- 好豆制研究所🍶💛Bookmark咗好豆制好耐,不过地点对小编嚟讲真系有少少远所以一直未去🤣🤣上星期终于的起心肝同朋友一齐长征入元朗国,终于一尝呢到嘅豆乳🤤豆乳有劲多款口味,款款都好吸引好难简🥺虽然好多只味都想试,但由于保存期限只有两日,小编怕饮唔切所以精挑细选之下拣咗两款🙈后尾睇返舖头ig先知原来依家佢哋不时有做外送服务,而且次次地点都唔同㗎,咁各区嘅朋友仔都有机会试到啦💖------------------------------⭐️南瓜豆乳($28)店舖窝心提示呢个味系会偏甜,不过饮落小编又觉得其实甜度唔算好高,所以都几中意!🙈豆乳嘅质感非常浓厚,渗出浓浓嘅南瓜香🤤饮完都几饱肚~------------------------------⭐️黑芝麻豆乳($26)质感浓稠,饮饮下会有沙沙嘅芝麻颗粒,好足料🤤芝麻味香突出,如果豆味都再浓啲会更出色!!🤣另外甜度唔高,感觉天然健康😍------------------------------卖相:7.8/10味道:7.3/10性价比:6.5/10回头度:7.5/10----
=====================
📍元朗多款口味浓豆乳 -- 好豆制研究所🍶💛

⭐️南瓜豆乳($28)
⭐️黑芝麻豆乳($26)
卖相:7.8/10
味道:7.3/10