2022-04-22
最近系咁喺度睇韩国𠮶啲ASMR 韩妹都好食得辣 次次个煲底都红色♨️♨️搞到成日都好想食辣嘢 前几日就去咗元朗呢间 火锅冰室jap左个午市火锅优惠套餐🫕🫕$268 佢个煲底有得拣麻辣水煮鱼/招牌麻辣烤鱼/秘制麻辣鸡煲如果惊辣嘅话佢仲有冇喇或者BB辣拣^ω^仲有三款小食一款主食选择 有白饭/宽粉可以拣 套餐仲送两杯嘢饮🧃我哋今次拣咗佢个招牌麻辣烤鱼 小食就拣咗肥牛同埋牛柏叶&生菜🥬 仲有宽粉一份晏昼来讲佢真系算好大煲 呢个价钱来讲佢都算好足料 😋😋 份量好多😆仲要条鱼落镬之前都有煎香过 鱼肉厚实吸哂汤底嘅精华麻辣得来又唔会太咸 入面仲有好多配料 最正真系佢啲芽菜木耳同埋莲藕入晒味食晒佢啲精华😻😻其实我都唔算好食得辣不过你知啦烤鱼唔嗌辣嘅话就会冇咁多层次 得返浸咸味 所以强烈建议BB辣都一定要嗌 就算唔食得辣你都会觉得佢好好味😋 辣都想继续食食呢啲咁正嘅麻辣汤底 生菜同埋牛柏叶简直就系Must!! 牛柏叶同肥牛嚟讲真系冇得输 不过略嫌佢啲牛柏叶份量较少 而且午市火锅冇得散叫配菜 🧐🧐如果有得加配其他配菜就好啦 好似莴笋豆腐皮𠮶啲咁 😗麻辣烤鱼再加埋杯冻冰冰嘅冻柠茶 正😙😙总括而言 呢间烤鱼
佢个煲底有得拣麻辣水煮鱼/招牌麻辣烤鱼/秘制麻辣鸡煲
如果惊辣嘅话佢仲有冇喇或者BB辣拣^ω^
其实我都唔算好食得辣
不过你知啦烤鱼唔嗌辣嘅话就会冇咁多层次 得返浸咸味
所以强烈建议BB辣都一定要嗌
就算唔食得辣你都会觉得佢好好味😋 辣都想继续食
麻辣烤鱼再加埋杯冻冰冰嘅冻柠茶 正😙😙
总括而言 呢间烤鱼佢既质素都对得住佢嘅价钱 唔贵而且都可以食到好味嘅烤鱼
建议可以可以配多啲配料,唔好嘥咗个咁好味嘅汤底 配多啲唔同嘅配菜会更加好😍😍