2024-10-13 160 浏览
Burger’s Friend Forever系位于元朗Yoho mix形点商场。之前食过铜锣湾𠮶间,觉得D burger好好食。今次就去咗元朗呢间。呢间系元点商场唯一嘅一间burger连锁店。佢哋喺铜锣湾希慎、启德、将军澳都有分店。呢间个环境好舒服,有好大嘅落地玻璃窗,好光猛。⭐️特浓花生酱安格斯烟肉汉堡 $92第一次食有花生酱嘅汉堡。好有惊喜!花生脆粒汁酱配上安格斯牛肉,原来系好好味,成个味道系好夹。牛肉肉质好juicy. 汉堡饱系选用新鲜牛肉制造,系一个健康嘅汉堡包。⭐️蒜香鸡扒意粉鸡肉好嫩滑,好香嘅蒜香味,意粉煮嘅熟度都刚好。⭐️百香果梳打有点微酸得来好清新、开胃。⭐️柚子梳打有些柚子肉,甜度适中,味道调较得刚好。饮品个杯都好靓。餐厅员工服务态度好好,好有礼貌。总括来讲,呢间食物质素好,汉堡饱好味,价钱合理,环境、坐位舒适。呢间系食汉堡包嘅一个好选择。
呢间个环境好舒服,有好大嘅落地玻璃窗,好光猛。

⭐️特浓花生酱安格斯烟肉汉堡 $92

⭐️蒜香鸡扒意粉
鸡肉好嫩滑,好香嘅蒜香味,意粉煮嘅熟度都刚好。

⭐️百香果梳打
有点微酸得来好清新、开胃。
⭐️柚子梳打
有些柚子肉,甜度适中,味道调较得刚好。
饮品个杯都好靓。
餐厅员工服务态度好好,好有礼貌。
蒜香鸡扒意粉
午餐