2023-02-18 380 浏览
元朗最近新开咗间文青木系Cafe,环境舒适,仲有室外位可以带宠物嚟,pet-friendly cafe又多个选择🫶🏻🥰🌹玫瑰蜜糖脆香鸡翼 6只 $58呢个脆香鸡翼系cafe嘅人气小食之一,老板娘用自家配方制作,鸡翼大大只,炸得好香脆。😆 玫瑰蜜糖甜甜地,鸡肉仲有肉汁,好juicy。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 🥘香辣冬荫公忌廉海鲜意粉 $92另一个招牌就系冬荫公忌廉海鲜意粉,佢地嘅意粉好足料,有好多海鲜例如青口、大虾等等。😛 冬荫公唔会好辣,啱晒我呢啲怕辣但又想食冬荫公嘅人。🤣🤣🍕蕃茄水牛芝士薄饼 $78呢个pizza系薄脆批,上面铺满水牛芝士同蕃茄,好重芝士味。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و🍔黑松露芝士牛肉汉堡 配薯条 $88呢个burger 都好抵食,芝士汉堡好厚身,好重牛肉味,咬落去有肉汁爆出嚟,好juicy🥰 中间有黑松露酱好惹味😆 薯条外脆内软,值得一试。♪(´ε` )☕️ Piccolo 小短笛咖啡 $32第一次饮Piccolo,细细一杯,好香咖啡味。😋💚热抹茶鲜奶 $45抹茶鲜奶拉花好靓,系狗仔图案好得意😍 抹茶味都够浓。😆

🌹玫瑰蜜糖脆香鸡翼 6只 $58

🥘香辣冬荫公忌廉海鲜意粉 $92

🍕蕃茄水牛芝士薄饼 $78

🍔黑松露芝士牛肉汉堡 配薯条 $88

☕️ Piccolo 小短笛咖啡 $32
第一次饮Piccolo,细细一杯,好香咖啡味。😋

💚热抹茶鲜奶 $45
抹茶鲜奶拉花好靓,系狗仔图案好得意😍 抹茶味都够浓。😆