2023-07-30 32 浏览
周末要嚟元朗所以嚟之前上openrice揾定有咩可以食,见到呢间cafe评价唔错,地点都喺大街入面嘅小巷,几方便所以就拣左佢😁~ 🍴 露荀鸡肉忌廉汁扁意粉忌廉汁唔会太过浓味(加分!)
鸡肉好煎得好嫩(加分!)😋扁意粉咬口刚好!🍴 大盘子全日早餐同menu张相一样咁丰富~有2款肠仔、烟肉、西班牙火腿、三文鱼、烤菇(烤得好香,同屋企人都觉得好味,好钟意食)、烤番茄、番茄豆、薯宝、沙律菜(有羽衣甘蓝!)、炒蛋(很滑)同埋牛角包waffle(脆脆的)~真系好多!! 另外亦都可以选择转酸种法包~餐饮方面,Lunch本身有包黑咖啡,见到堂食仲可以免费添饮!啱晒钟意饮黑咖啡,唔饮得牛奶嘅人👍🏻而我同屋企人分别饮返我地嘅例牌:Flat White同埋Latte☕️ 2杯咖啡都有拉花架😍 靓🥰 🍴 Flat White要赞下杯Flat White好够热!食主菜食到一半再继续饮落去都仲够热~ 咖啡味都好香🥰🍴 Latte个拉花系只猫猫🐱!so cute!!咖啡味够浓😊整体feel到小店嘅用心,铺头小小,每样食物、饮品都系精心整出嚟~ 食物嘅温度、味道、presentation都满意!推荐比大家🙌🏻

🍴 露荀鸡肉忌廉汁扁意粉
忌廉汁唔会太过浓味(加分!)
鸡肉好煎得好嫩(加分!)😋
扁意粉咬口刚好!

🍴 大盘子全日早餐

🍴 Flat White