2024-09-30
食评:✌🏻黑松露、烟三文鱼、野菌手打意大利面HKD98* 浓烈既黑松露味🤭黑松露控绝对要尝尝😉* 手打意大利面、食得出同平时既意粉有唔同😎口感超好、唔识形容😝* 咦!点解无烟三文鱼既??嘿嘿!呢个有个TMI、本身无叫呢个意粉㗎🤪系叫开心果意粉🤣原来系第二台客人叫既(走烟三文鱼)~BUT估唔到好好食🤤心心指数(满分5粒💜):💜💜💜💜💜✌🏻日本萨摩鸡、牛油果、野菌意大利面 HKD98* 鸡肉嫩滑、第一次试搭配牛油果既意粉🤣适合健康人士😝我就prefer黑松露意粉多d啦~* 哈哈!呢个就系我地本身叫既😌当发现上左另外既意粉个阵老板好好帮我地换翻☺️所以系用一个价钱享受左两种味道🤩小确幸呀😋心心指数(满分5粒💜):💜💜💜✌🏻鲜果乳酪、脆烟肉、德国肠、焦糖脆脆、炒蛋/煎蛋、班戟/牛角包窝夫HKD108* 德国肠几juicy、烟肉好脆!旁边有少许🥗陪以黑醋😛* 炒蛋/煎蛋二选一:我就拣左炒蛋、正正常常、有d似M记个软滑度😛* 班戟/牛角包窝夫二选一:不嬲钟意窝夫多啲,即刻拣咗佢!上面加咗朱古力酱但整体甜度唔算太甜!窝夫热辣辣同有啲脆😜搞到我都想系屋企买翻个窝夫机整添🤣生活仪式感MAX😁* 呢个set
✌🏻黑松露、烟三文鱼、野菌手打意大利面
HKD98
* 浓烈既黑松露味🤭黑松露控绝对要尝尝😉
心心指数(满分5粒💜):💜💜💜💜💜
✌🏻日本萨摩鸡、牛油果、野菌意大利面
HKD98
心心指数(满分5粒💜):💜💜💜
HKD108
* 德国肠几juicy、烟肉好脆!旁边有少许🥗陪以黑醋😛
* 呢个set都几丰富😏竟然会有埋鲜果乳酪喔😆里面加埋焦糖脆脆!可以参考呢个搭配系屋企自己整😙
心心指数(满分5粒💜):💜💜💜💜
✌🏻Dirty Coconut - ICED
HKD50
呢个系我朋友饮㗎!朋友就话咖啡有种nutty香,椰奶香,味道唔甜,比平时嘅牛奶dirty多一份新意,佢中意饮椰子咖啡所以5粒💜
心心指数(满分5粒💜):💜💜💜💜💜
✌🏻Matcha Latte - HOT
HKD44
不过不失既matcha latte😌
心心指数(满分5粒💜):💜💜💜
环境:
🤘🏻装修得好靓!影相一定可以呃like🙌🏻门口有小沙发🛋️食个cake坐系度度过下午一定好惬意👍🏻中间有吧台、今次我就系坐呢度!正餐坐呢度都唔错😎里面就系2-4人台~
评分:⑧/①⓪