2021-05-19
呢間餐廳裝修走小清新風格,雖然座位唔多,但有好多細節位,打卡一流,特別係大自然花草牆紙,睇落好創服,感覺遠離鬧市。牛油果、烤雞、藜麥芝士墨西哥卷$58佢既擺盤好靚,除左墨西哥卷仲有意大利黑醋沙律,可以中和返,唔會覺得油膩,墨西哥卷既表皮好香口,酥皮食到一層層。牛油果同烤雞都好夾,做餡一定唔會出事。巴馬火腿火箭菜沙律、忌廉芝士配法式酸種多士伴煎蛋$98呢碟賣相好高級,巴馬火腿既咸香肉味,配cream cheese,放係酸種多士,食落有多重味道同口感。而煎蛋火喉控制好,脆邊再加流心蛋黃,睇個樣已經有食慾。冷萃茶(紅莓)$45夏天飲好止渴,酸酸甜甜,加埋冷萃整就飲落更清新,無添加糖。澳式鮮奶咖啡$ 33呢杯咖啡有埋拉花,好賞心悅目,而且好香濃,鮮奶咖啡比例剛好。總括而言,呢間既環境好岩影相,所以假期入開元朗,經過不妨考慮下。服務態度都好好,亦係加分位。
牛油果、烤雞、藜麥芝士墨西哥卷$58
巴馬火腿火箭菜沙律、忌廉芝士配法式酸種多士伴煎蛋$98
冷萃茶(紅莓)$45
夏天飲好止渴,酸酸甜甜,加埋冷萃整就飲落更清新,無添加糖。
澳式鮮奶咖啡$ 33