2023-09-25
餐厅嘅装潢充满日本元素,入到餐厅好似真系去到日本当地嘅居酒屋咁🙈吊灯海报等小饰物,处处都透露出店家嘅心思🫶🏻1. 一人寿喜烧 海鲜贝类锅($158)近排食得太多牛,所以就冇嗌到最经典嘅安格斯牛锅,但海鲜锅都好有惊喜!扇贝生蚝新鲜大只,汤底略带些许海鲜嘅鲜甜,入口清甜顺滑、咸度适中,配料索咗汤汁之后好入味,尤其系白菜好好食😍评分🌕🌕🌕🌕🌕2. 浓口酱烧伊比利亚豚肉丼($85)酱汁味道香浓,唔会太杰,豚肉大块、口感软淋,份量都几多~平时好少嗌豚肉丼,但呢个系几有惊喜👍🏻评分🌕🌕🌕🌕🌖3. 人气串烧五品盛($138)首先要赞下师傅嘅手势😛熟度同味道都掌握得好好~牛舌唔算好厚好大块,师傅手势搭救🤣和牛粒好香口,大大粒超满足鸡肉肉质嫩滑,鸡皮得少少唔会觉得太油翠玉瓜好清甜菠萝食第一旧酸到呀妈都唔认得😂但第二旧又ok评分🌕🌕🌕🌕🌗4. 鸡骨肠($18)软骨偏少,唔系好食到🙊不过外脆内软系好食嘅~评分🌕🌕🌕🌕🌑5. 红西柚粒粒梳打(非酒精$38 有酒精$68)小编拣咗无酒精,虽然无得改甜度,但出到黎唔会太甜,又冇咩西柚嘅苦涩味,几清爽🥰评分🌕🌕🌕🌕🌗
1. 一人寿喜烧 海鲜贝类锅($158)
评分🌕🌕🌕🌕🌕
2. 浓口酱烧伊比利亚豚肉丼($85)
评分🌕🌕🌕🌕🌖
3. 人气串烧五品盛($138)
首先要赞下师傅嘅手势😛熟度同味道都掌握得好好~
牛舌唔算好厚好大块,师傅手势搭救🤣
和牛粒好香口,大大粒超满足
鸡肉肉质嫩滑,鸡皮得少少唔会觉得太油
翠玉瓜好清甜
菠萝食第一旧酸到呀妈都唔认得😂但第二旧又ok
评分🌕🌕🌕🌕🌗
4. 鸡骨肠($18)
软骨偏少,唔系好食到🙊不过外脆内软系好食嘅~
评分🌕🌕🌕🌕🌑
5. 红西柚粒粒梳打(非酒精$38 有酒精$68)
评分🌕🌕🌕🌕🌗