2022-03-20
系元朗有间隐世咖啡店,小仙子同小🐷经过门口都察觉唔到😅工业风既门口,好似日本咁,系门口可填上自己名同电话,就黎到个时职员会call,可以唔使企定定系度等! 等等下差唔多1个钟就入得🥲被安排到Sofa位置,仲有企位😂Bar枱位,店内装修简约,放满特色咖啡杯☕️我地Order左Latte同Mocha ,意式鸭胸肉香草包。咖啡拉花好靓,咖啡好香浓🤩入口顺滑,好rich😙 意式鸭胸肉香草包,鸭胸好香,配上cheese好match!另外叫左甜品,伯爵茶忌廉、枫糖浆配特浓朱古力雪糕Waffle : 摆碟好靓😍 Waffle配上伯爵茶忌廉唔太甜,伯爵茶味好香浓,系采用New Zealand Natural品牌雪糕同日本雾岛蛋,雪糕好滑,不过要快D食😂挂住打卡已经流哂雪糕去枱面🙈果然系隐世精品咖啡店😙环境好舒服,有点去左日本既感觉😂如果唔想等太耐可以先留底资料再去附近行下😛