2023-07-30
. 元朗必食小锅米线| 南乳鸡件| 蒜香鸡扒📍#小锅米线🍜招牌小锅米线 $50 (已包鸡肉及可自选一𩠌)奉送豆 、热饮(冻饮及汽水加2元)唔好比$50呢个价钱呃到而觉得贵😈成碗好足料好多配料、云耳、肉碎等等😍鸡肉都劲多!有好多条酸菜🥹咁多间呢间最好食!麻辣汤底好过瘾😆我最多都系叫小辣、大家唔好咁进取🤭同埋唔建议试其他汤底、招牌系无可取代😏**留意系小麻辣汤底、食开3小辣叫BB辣好啦**🥢南乳鸡件招牌𩠌一号❤️🔥好入味嘅南乳味🫶🏻等于三只鸡翼斩半✨食亲都叫👍🏻🥢蒜香鸡扒招牌𩠌二号❤️🔥外脆内软、好香蒜蓉味🤗鸡肉嫩滑👍🏻有时会卖哂架!加$9黎讲非常抵食🤫——————————————-总结 : 系我米线饭堂🤟🏻钟意佢酸辣得黎带点麻辣💓份量超多、劲肚饿黎食就岩哂👏🏻不过元朗得一间、座位较少同相对迫啲😀胜在冷气够、要等位架😊——————————————-📍 小锅米线 🏠元朗西裕街5号金福阁地下7&10号舖📆星期三 : 全日休息📆星期一、二、四至日 : 11:00-22:00#hkfoodstep#hkfoodstep米线#hkfoodstep元朗#元朗米线#米线控 #hkfood #hkfood
📍#小锅米线
🍜招牌小锅米线 $50 (已包鸡肉及可自选一𩠌)
奉送豆 、热饮(冻饮及汽水加2元)
唔好比$50呢个价钱呃到而觉得贵😈
**留意系小麻辣汤底、食开3小辣叫BB辣好啦**
🥢南乳鸡件
招牌𩠌一号❤️🔥好入味嘅南乳味🫶🏻
等于三只鸡翼斩半✨食亲都叫👍🏻
🥢蒜香鸡扒
招牌𩠌二号❤️🔥外脆内软、好香蒜蓉味🤗鸡肉嫩滑👍🏻
有时会卖哂架!加$9黎讲非常抵食🤫
——————————————-