2021-07-24
元朗性价比西餐厅💛元朗有好多小店~去开闲逛都会发掘下未食过嘅餐厅😋今次就试咗呢间隐世小店~发现好值得分享下🤩1987 Kitchen系间小小嘅西餐厅🍴~餐枱唔多,eatcation_girlss 食午餐~都差不多下昼两点,刚好唔使点等位🍀纽西兰谷饲肉眼配薯条 $118主菜一上枱就已经飘嚟阵阵煎得香喷喷嘅牛扒味😌未食都已经知正🥳牛扒比想像中大件~叫咗半成熟,切开依然香嫩多汁😋😋😋薯条🍟都系新鲜炸起~热焫焫又香脆~伴碟嘅青豆角同红萝卜都唔少~一碟嘅份量真系食到好满足😌,同埋蔬菜比一般西餐厅多,就算食多咗肉感觉都可以平衡返啲😂牛肉汉堡配薯条 $68钟意食汉堡嘅朋友~~呢个系推介💛💛💛汉堡牛肉肉厚多汁~而且都系煎得好香😍面包搽咗牛油烘过,包入面嘅配菜都新鲜爽脆,仲有厚厚嘅蕃茄片,一啖咬入口觉得好满足🥰薯条嘅份量都唔少喔😚午餐包埋餐汤同一杯热饮~性价比算高👏🏻👏🏻南瓜浓汤好浓郁~有满满南瓜嘅甜味👍🏻而且配汤嘅面包烘得刚刚好~咬落脆卜卜连埋汤一齐享用简直perfec池~~CP值高又咁有质素嘅黄店💛~绝对推荐去开元朗嘅朋友试下😋👍🏻好味指数 😋😋😋😋😋打卡指数 📸📸📸◻️◻️性价比 🧮🧮🧮🧮⬜️
纽西兰谷饲肉眼配薯条 $118
牛扒比想像中大件~叫咗半成熟,切开依然香嫩多汁😋😋😋
薯条🍟都系新鲜炸起~热焫焫又香脆~
牛肉汉堡配薯条 $68
钟意食汉堡嘅朋友~~呢个系推介💛💛💛