2021-04-15 142 浏览
元朗多好野食大家都知,但今次我地系去揾间抵食的寿司✌🏻,今次早放工去到一番刚刚仲可以食到佢的下午茶,其实已经五点九 🤣🤣。我同谦谦就来个快速食,因我我约左人六点半上堂☺️。虽然我赶时间,但都系揾谦谦钟意食的日式野一番真系帮到我,因为佢下午茶真系好抵食。⚛ 寿司就有腐皮寿司,加州反卷,吞拿鱼沙律寿司,玻璃虾寿司,三文鱼寿司,北寄贝寿司, 蟹籽沙律腐皮船,熟帆立贝寿司,京葱拖罗茸寿司❤❤,松菜蟹膏寿司😚😚😚。 呢到好多款特价寿司,最最最吸引我紧系拖罗茸和蟹膏啦14蚊就有两件抵到晕。⚛ 蒜香牛油三文鱼骨腩 ~ 炸过的香蒜和三文鱼骨腩再用牛油炒,香味浓郁三文鱼吸收哂牛油和蒜香份外惹味。🍜 冷荞麦面 ~ 谦谦最爱去到边都要叫,呢到有跟鹌鹑蛋葱仲有炸粉粒粒唔错。🍜 肥牛拉面 ~ 绝对估唔到下午茶份量都系咁大碗,汤底奶白色猪骨汤,拉面系幼身的入面的肥牛系用酱汁煮过, 28蚊碗真系好抵😱😱😱。

我同谦谦就来个快速食,因我我约左人六点半上堂☺️。