2018-09-28 185 浏览
天气转凉又好想打边炉, 上网揾左好多间, 最后同朋友都拣左呢间伦哥私房菜~ 因为见到佢系无限时任食都只系$318加埋1, 每人都系$350啱晒我同个朋友可以倾耐D~呢间系楼上舖, 门面吾太起眼, 同朋友绕左一阵先揾到~ 上到去好多人, 吾知系咪我地得两个人, 人少嘅关系, 我地等左一阵就有位入得座~坐底之后就有服务员问我地鸡煲要咩辣, 我地拣左BB辣, 个煲好快就上到枱, 服务员教我地每2分钟就要炒一炒同埋调细一度火, 一打开个煲盖就好香~ 炒左四次之后终于食得~ D鸡都算滑, 吾”鞋”口~ 食左一阵D刺身就上枱, 刺身新鲜, 无咩腥味~ 食完个鸡煲同个朋友已经饱左一半. 服务员行埋嚟问我地想拣咩汤底打边炉, 仲推介我地拣温泉鸡锅, 我地见周围都好多人食, 就信佢拣左呢个, 上到枱好大锅, 好有气派, 个汤中间有个冬瓜, 入面有D椰子片同有半只鸡, 个汤一路滚起就一路嗅到阵阵好香嘅椰子味, D火锅配料都一路上枱, 最推介一定系佢跟餐有埋个海鲜盘同牛颈瘠, 海鲜新鲜, 牛颈瘠好味同埋吾系度度都有得食~呢间D火锅配料都算多,质素都好好,嚟紧冬天一定会再嚟食,仲要拉多啲朋友嚟,毕竟佢系任食无

坐底之后就有服务员问我地鸡煲要咩辣, 我地拣左BB辣, 个煲好快就上到枱, 服务员教我地每2分钟就要炒一炒同埋调细一度火, 一打开个煲盖就好香~ 炒左四次之后终于食得~ D鸡都算滑, 吾”鞋”口~ 食左一阵D刺身就上枱, 刺身新鲜, 无咩腥味~ 食完个鸡煲同个朋友已经饱左一半. 服务员行埋嚟问我地想拣咩汤底打边炉, 仲推介我地拣温泉鸡锅, 我地见周围都好多人食, 就信佢拣左呢个, 上到枱好大锅, 好有气派, 个汤中间有个冬瓜, 入面有D椰子片同有半只鸡, 个汤一路滚起就一路嗅到阵阵好香嘅椰子味, D火锅配料都一路上枱, 最推介一定系佢跟餐有埋个海鲜盘同牛颈瘠, 海鲜新鲜, 牛颈瘠好味同埋吾系度度都有得食~呢间D火锅配料都算多,质素都好好,嚟紧冬天一定会再嚟食,仲要拉多啲朋友嚟,毕竟佢系任食无限时😋