2018-01-12 337 浏览
前几日同fd入左元朗揾野食 经过交通广场见到地下有间瀛喜 就心思思想试下同荃湾个间有咩分别😂入到去店员就安排左四人位比我地两个 张枱都够大唔会摆多两碟就无位放见到食物都几多选择 见到有烧扇贝😍 又有和牛寿司 即刻心心眼! 嗌完第一轮我谂大概五分钟就已经上左第一碟 好有效率👍🏽 而且值得一赞既系 寿司旧饭掐得好细 室温 无话冻冰冰又硬咁 感觉好新鲜真系既场掐出黎🤤 好有良心唔会好似其他放题咁 比一大旧饭你想撑饱你🕺🏽刺身亦好新鲜!件件啲色水都好靓 无一大阵既雪藏味 特别推荐甜虾 真系好好食好新鲜!我点左两轮 加埋有40只😂其他小食都好有水准 例如炒牛柳粒、串烧、天妇罗咁 都系热辣辣上碟 唔会话一早整定摆系到有人点先拎出黎 成餐饭我都好惊喜 因为质素真系同以前荃湾食差好远👍🏽以后放题都会拣元朗瀛喜 远少少都制🤤