2021-12-11
呢间餐厅最出名就系食有原只龙虾嘅All Day Breakfast,而家元朗都有分店啦,虽然晚饭时间冇ADB,但其他嘢食都好高质,份量又多,绝对值得一试👍🏻Set dinner $23862度温泉蛋芦笋车厘茄沙律及餐汤沙律份量都几多,而且调味做得几好,啱晒我呢啲平时少食蔬菜嘅人,餐汤系南瓜汤,浓郁得嚟仲有少少南瓜蓉☺️烧纽西兰肉眼扒配铁板薯条、西兰花及杂胡椒汁肉眼扒嘅特别之处系肉质细嫩,脂肪较少,所以食落都唔会油腻,块扒食落都好juicy,配少少盐调味都好够,薯条啱啱炸起够晒热辣辣🤪柚子汁脆炸鸡翼 +$38一个字,脆❗️柚子汁嘅调味啱啱好,唔会太甜,可以中和到炸嘢𠮶种油腻感😌海鲜拼盘 $218拣咗半只龙虾、4只日本带子同4只鲍鱼,每样海鲜都够晒新鲜,而且好细心咁帮你清埋鲍鱼嘅内脏,可以成只啪落口🤓!蒜片红椒榄油香得嚟都好惹味,有少少微辣,但又唔会盖过海鲜嘅鲜味,非常开胃😆澳洲羊西冷 8oz $178 配芝士疯薯 +$25、美国芦笋 +$25羊嘅烹煮时间啱啱好,令到块西冷非常juicy,完全食到羊嘅鲜味,仲一啲都唔会膻😋
Set dinner $238
62度温泉蛋芦笋车厘茄沙律及餐汤
烧纽西兰肉眼扒配铁板薯条、西兰花及杂胡椒汁
柚子汁脆炸鸡翼 +$38
海鲜拼盘 $218