😌喺元朗太多好嘢食,揾到间食酸菜鱼几抵食嘅川菜舖头,平时见到好多人,咁啱今日有位即刻入去试吓,颜色卖相都唔错,就咁睇啲相都已经吞口水😝太钟意食辣,所以酸菜鱼都系其中一个自己钟意食嘅菜,叫咗呢个套餐入面有🐠酸菜鱼,味道好够酸鱼好滑叫咗个钟啦都好够辣,鱼嘅份量食几多有,所以两个人食太多㗎,唔错!好味🌟🌟🌟🌟🌟💯🐟爽辣鱼皮,好爽口,小食来讲份量好多,非常之抵食!好味🌟🌟🌟🌟🐷咕噜肉一上碟就知道好好食,望落去个橙色个酱黏度超吸引,食落咕噜肉炸得好脆,个酱汁酸酸甜甜每一粒到爆得好匀循,好想有碗饭送来食!好味🌟🌟🌟🌟🌟🍆鱼香茄子又系我嘅自爱🙈又系劲大碟,茄子唔会切得太细条,有口感有咬口同事有煮到好淋,鱼香味好够香,所以系要用饭𩠌先系最佳配搭!好味🌟🌟🌟🌟🌟回头率🈵🈵🈵🈵🪑目测座位坐到30人🚇元朗西铁站步行5分钟到========================爽辣鱼皮咕噜肉鱼香茄子套餐$428

好味🌟🌟🌟🌟🌟💯

🐟爽辣鱼皮,好爽口,小食来讲份量好多,非常之抵食!
好味🌟🌟🌟🌟

好味🌟🌟🌟🌟🌟