2024-04-09
👍🏻餐前面包,餐包餐厅系有焗,送上嚟嘅时候热辣辣,加埋龙虾汤都非常match, 加埋特别嘅sauce可以点,几好食,呢个配搭上都几特别,good!👍🏻龙虾汤, 龙虾汤嘅味道非常好食,绝对唔系用罐头汤,我同朋友都非常欣赏,龙虾汤味道非常浓郁,食得出餐厅嘅功架,入口充满住龙虾独特既海鲜味,食到高级餐厅嘅味道!👍🏻牛干菌汤,呢个汤味道入口非常特别,而且入口都可以话顺滑, 汤带有香浓菇味, 真系非常之正, 份量适中,钟意牛肝菌嘅朋友绝对唔可以错过呢一个汤👍🏻香煎法式比目鱼 伴海鲜海皇汤,比目鱼卖相靓仔,第一啖食落去肉质比较紧实,味道亦鲜美。餐厅系煎烹过程中火候掌握得非常出色,令到将鱼肉两面均匀咁煎至金黄色,外酥内嫩,个皮亦都保持到挺身,加埋海鲜海皇汤,味道更加升华,同时呢个菜既煮法可以令到保持鱼肉本身的水分和新鲜鱼嫩滑既口感,呢个价钱嚟讲性价比非常高,冇谂过食到咁高水准既法式比目鱼👍🏻蕃茄汁鲜带子海虾意粉,餐厅用咗扁意粉,令到成个意粉更加容易吸入海鲜嘅精华,味道黎讲呢个蕃茄汁同成个意粉配搭系几好,再加上餐厅用咗新鲜嘅海鲜,令到口感更加升华,无论带子同埋海虾都非常鲜甜,分量都几多,每个人都差啲食
👍🏻蕃茄汁鲜带子海虾意粉,餐厅用咗扁意粉,令到成个意粉更加容易吸入海鲜嘅精华,味道黎讲呢个蕃茄汁同成个意粉配搭系几好,再加上餐厅用咗新鲜嘅海鲜,令到口感更加升华,无论带子同埋海虾都非常鲜甜,分量都几多,每个人都差啲食唔晒!