元朗出名好多好野食😍 今次就约埋朋友去一间小店试下食西餐👅.一坐底会送上餐包同饼干条配返沙律酱🍞 作为前菜都几开胃;餐汤好特别有惊喜,可以饮得出系自家制既黑松露野菌汤,但饮得出有落少少龙虾油黎调味,几好饮😚.炭烧美国黑安格斯T骨牛扒🥩12oz $268黎到真系超大块😍 而且见到牛扒既纹路烧得好分明👅 食落好有炭烧味 肉质都好好 食落好juicy 身为牛迷表示好满足☺️ 配碟既烧菠萝都劲甜🤤 一啲都唔马虎~.德国香脆咸猪手🍖配柠檬🍋忌廉汁 $178一上菜嘅时候真系俾佢嘅份量吓咗一跳😂 同埋已经好细心地已经切好比我地👍🏻 而且咬落好香脆 脂肪比例都算岩岩好 唔会话太肥好难咬🙈 多数都会整得偏咸但依个又唔会 反而配埋个sauces 都好match~ 我地仲有饮埋啤酒🍻简直一绝😚(Happy hour 生啤$68仲有买1送1🤭 点可以唔啤啤佢~ ).每款main都会跟返餐饮同香甜蕃薯条🍟🍠 真系好好味而且都几饱肚👅 另外仲会跟返一大盘普通薯条可以比你任fill🍟 真系新鲜热辣炸出黎🙈 辣手架😳 好香脆 仲有黑松露酱同茄汁任点🤤 正呀!!.煎北海道带子n鲜蓝青口墨鱼汁意粉 $148唔知有冇人同我一
元朗出名好多好野食😍 今次就约埋朋友去一间小店试下食西餐👅

生啤

薯条🍟

煎北海道带子n鲜蓝青口墨鱼汁意粉 $148
煎北海道带子n鲜蓝青口墨鱼汁意粉

唔知有冇人同我一样好钟意食墨鱼汁意粉😍 虽然会食到个咀乌卒卒 但就系有佢嘅吸引力😚 果然都无失望都好juicy👍🏻 而且带子同青口都啖啖肉 一啲都唔马虎~
炭烧大虾蟹子蕃红花忌廉汁意大利饭 $138
炭烧大虾蟹子蕃红花忌廉汁意大利饭

同普通饭黎讲我都系比较钟意食意大利饭 因为有d汁同真系粒粒分别😚 而味道几特别同清新~ 大虾好大只仲见到铺满佐蟹子系面 都好足料👍🏻
总结,绝对系一间诚意既小店,用料一啲都唔马虎😚👍🏻 有时系小店同朋友倾下计食下饭都唔错 反而仲舒适☺️ 逢一至四仲有个$99扒餐可以试下👅
餐汤
炭烧美国黑安格斯T骨牛扒🥩12oz