2024-11-15 0 浏览
同朋友喺元朗庆祝生日,我哋揾咗呢一间距离朗屏站好近嘅餐厅😍 餐厅外面充满花海,已经系一个好靓嘅打卡位,入面亦都好多花海嘅布置,令到人入到去好放松☺️我哋叫咗两个starter,芒果蟹肉他他好Fresh,而沙律亦都令人好开胃😍而餐厅招牌嘅蚝,我哋两个人叫咗四只,蚝真系好新鲜呀,配埋买一送一嘅白酒,真系抵呀😇Main方面,我哋叫咗烤西班牙乳猪伴苹果酱,浓浓嘅肉味,个皮又好脆,真系外脆内嫩啊。而且伴碟嘅配菜都好好食,我地清晒😆另外仲叫咗个香煎老虎大虾配香蒜意粉,充满蒜香嘅意粉好惹味,而且个虾好大只,好新鲜,好好食😍最后因为系庆祝生日,餐厅上蛋糕𠮶阵时会播生日歌,令到朋友都好惊喜,好开心😀推介大家都过嚟试吓😃😃

推介大家都过嚟试吓😃😃